Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ- ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, σας αποστέλλουμε την απόφαση- πρόταση του Δ.Σ. της ΔΟΕ για συγκέντρωση υπογραφών ενάντια στην αξιολόγηση- αυτοαξιολόγηση και ζητούμε την άμεση και μαζική ανταπόκρισή σας. Το κείμενο που έχετε στα χέρια σας και η συγκέντρωση των υπογραφών από το σύνολο των εκπαιδευτικών της Π.Ε. αποτελεί μια από τις ενέργειες που πραγματοποιεί η Δ.Ο.Ε. προκειμένου να αποτρέψει την προωθούμενη αυτοαξιολόγηση και στη συνέχεια την αξιολόγηση – χειραγώγηση. Παρακαλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές – ντριες και Προϊσταμένες των νηπιαγωγείων και με τη συνδρομή άλλων συναδέλφων να συγκεντρώσουν τις υπογραφές και να τις αποστείλουν στα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου για να τις προωθήσουν στη ΔΟΕ, το συντομότερο δυνατό (μέχρι Τετάρτη 18/12/2013).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του Συλλόγου της Ομοσπονδίας μας (ΔΟΕ) http://www.doe.gr/ .

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, παρακαλείσθε όπως φροντίσετε τα κείμενα με τις υπογραφές σας να φτάσουν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 19/12/2013. Επειδή έχει πρόβλημα το Φαξ του συλλόγου παρακαλείσθε να στέλνετε  τις υπογραφές στο email του Συλλόγου (admin(“a”)sepe-lesvou.gr) ή στην “Επικοινωνία του sepe-lesvou.gr” 

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

Γιανέλλης Βασίλης                         Καμμένος Ανέστης