Ανακοινώσεις

Eνδεικτικό κείμενο σε περίπτωση σύγκλησης συλλόγου διδασκόντων

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ, σας προτείνουμε ενδεικτικά το παρακάτω κείμενο, που άμεσα θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail του Συλλόγου.

 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

(Δημ. Σχ – Νηπ/γείο)……………………………………………………………..                                                                           

                                                                           ΠΡΟΣ   ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                      ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΛΕΣΒΟΥ.

       ……… .…………………….    ……..   ………………………   2014

Στηρίζουμε την απόφαση της ΔΟΕ για απεργία –αποχή από τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του…………………………………………………………………………………………….              καταθέσαμε αυτό το κείμενο με   …………  που συμφώνησαν, έναντι  ………….  παρόντων και αποχωρήσαμε  υλοποιώντας την απόφαση της ΔΟΕ  για απεργία-αποχή.

Το ΔΣ της ΔΟΕ  με  εξώδικο προς το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Οικονομικών, κήρυξε   απεργία- αποχή ως 23/12/2014 από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ152/13) των εκπαιδευτικών αλλά και της αυτοαξιολόγησης-αξιολόγησης της σχολικής μονάδας καθώς και από κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (ν.4024/11,ν.4142/13,ΠΔ152/13,ν.3848/10,ν.3679/10).

Απεργία-αποχή σημαίνει ότι απέχουμε μόνο από το συγκεκριμένο έργο. Δεν είναι στάση εργασίας. Εκτελούμε όλα τα υπόλοιπα καθήκοντα μας (διδακτικά και αλλά διοικητικά και εκπαιδευτικά) εκτός από αυτά που σχετίζονται με τις διαδικασίες της αξιολόγησης και της αυτοαξιολόγησης. Η συμμέτοχη μας στην απεργία -αποχή αφορά το συγκεκριμένο και μόνο θέμα της ημερησίας διάταξης.
Υλοποιώντας την παραπάνω απόφαση δηλώνουμε συμμετοχή στην απεργία-αποχή που κήρυξε η ΔΟΕ.