Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς» χαιρετίζει με ομόφωνη απόφασή του για άλλη μια φορά την αξιοπρεπή – αγωνιστική στάση των συναδέλφων διευθυντών/ντριών και Προϊσταμένων ολιγοθεσίων Δημοτικών Σχολείων της Α΄ και Β΄ εκπαιδευτικής περιφέρειας που ξαναγύρισαν ακόμα πιο αποφασιστικά την πλάτη τους στα σεμινάρια «αξιολόγησης – αυτοαξιολόγησης».

 Με τη στάση τους αυτή επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν να αποτελούν ζωντανό κομμάτι του κλάδου μας, συντασσόμενοι με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας.     

Η στάση τους αυτή χαιρετίστηκε και επιδοκιμάστηκε από το σύνολο των συναδέλφων μας και αντανακλά το γενικότερο πανελλαδικό αγωνιστικό κλίμα αντίστασης στον αυταρχισμό και της αποτροπής των βάρβαρων αντιλαϊκών – αντιεκπαιδευτικών επιλογών.

  Οι κινητοποιήσεις αυτές θα φουντώσουν και θα αγκαλιάσουν τη συντριπτική πλειοψηφία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, σηματοδοτώντας τον δρόμο του αγώνα που θα φέρει την ανατροπή στα σχέδια κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, σχέδια και πολιτικές  που οδηγούν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους και χτίζουν το φτηνό ευέλικτο σχολείο της αγοράς.

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι το Δ.Σ. της ΔΟΕ αποφάσισε να παρατείνει την ημερομηνία κατάθεσής τους από τους συλλόγους προς τη ΔΟΕ μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014. Όσοι σύλλογοι διδασκόντων έχουν ακόμα στα χέρια τους υπογραφές με το σχετικό κείμενο, να επικοινωνήσουν για την παραλαβή με το Δ.Σ. του Συλλόγου ή να τα στείλουν ηλεκτρονικά.   

                           

                     Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

                          Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης