Ανακοινώσεις

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6/11/2013

 

   

 

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην Πανελλαδική Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ που συμμετέχει και η ομοσπονδία μας ενάντια στην αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική. Σας επισυνάπτουμε σχετικό κάλεσμα της ομοσπονδίας μας (ΔΟΕ) : 

        ΄΄Κλιμακώνουμε – δυναμώνουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας. Αντιστεκόμαστε στις ανάλγητες, άδικες και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές που θέλουν να «γονατίσουν» τους εργαζόμενους και να «κλέψουν» τη ζωή μας.

        Αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που «συρρικνώνουν» τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, που δημιουργούν στρατιές ανέργων, σκορπούν και καλλιεργούν φοβικά σύνδρομα και οδηγούν την κοινωνία μας στην εξαθλίωση.

        Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί βιώνουν καθημερινά αυτή την πολιτική που διαλύει τη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, τους υποβαθμίζει οικονομικά και επιστημονικά, «εξαφανίζει» τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, φέρνει αδιοριστία και ανεργία.

        Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε καλεί να συμμετέχεις:

  • Στη Γενική Απεργιακή Κινητοποίηση στις 6/11/2013 που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ με τη ΓΣΕΕ κάνοντας μεταξύ άλλων δεκτή την πρόταση – απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. (όπως αυτή καταγράφηκε στις 18/10/2013), να συντονίσει τον κοινό αγώνα όλων των εργαζομένων απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές κυβερνητικές πολιτικές που βιώνει ο τόπος.΄΄

Σας καλούμε να συμμετέχετε στα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν στη Μυτιλήνη.

                             

                             Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

                          Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης