Ανακοινώσεις

3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα (8 – 12 – 14) 8π.μ. – 11π.μ..

 Στάση εργασίας  ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των γονιών εξ’ αιτίας της συγχώνευσης δυο τμημάτων της Β΄ τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδου Γέρας, όχι μόνο συμπαραστέκεται στο πέρα για πέρα αυτονόητο και δίκαιο αίτημά τους (να συνεχίσουν δηλαδή οι μαθητές και φέτος να φοιτούν σε δυο τμήματα, όπως ξεκίνησαν πέρσι στην Α΄ Δημοτικού), αλλά και συντάσσεται  – ενώνει τη φωνή του με αυτή των γονέων.

Μαζί με τους γονείς αγωνίζεται και διεκδικεί με βάση και σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών και υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων των παιδιών στη μόρφωση.

Επί πλέον στηρίζει το παιδαγωγικό – επιστημονικό έργο των εκπαιδευτικών – συναδέλφων – μελών του Συλλόγου καθώς και το κύρος κάθε εκπαιδευτικού που υπερασπίζεται το ρόλο του και που η αντιλαϊκή  πολιτική της συγκυβέρνησης – ΕΕ  θέλει να ισοπεδώσει. 

Αυτό το διάστημα και οι εκπαιδευτικοί, όπως και άλλοι εργαζόμενοι ξεπέρασαν ταλαντεύσεις και ψευτοδιλήμματα, προσπέρασαν φοβίες και ψευδαισθήσεις δίνοντας την πρέπουσα απάντηση στην αντιεκπαιδευτική – αντιλαϊκή πολιτική.  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου παίρνοντας υπόψη του την πρόσφατη αξιοπρεπή αγωνιστική στάση των συναδέλφων ενάντια στις επιχειρούμενες αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις και στον χώρο της εκπαίδευσης κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα  (8 – 12 – 14)  8π.μ. – 11π.μ..

 

ΟΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΟΥ

Δευτέρα  (8 – 12 – 14)   8 :00 πμ