Ανακοινώσεις

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. 25/01/2017

Θέμα 1ο: Αναμοριοδότηση σχ. Μονάδων Λέσβου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σε συνεδρίαση την Τετάρτη 25-1-2017 συζήτησε το θέμα που αφορά στην αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων της Λέσβου. Γνωρίζοντας την υποκριτική στάση του Υπουργείου Παιδείας για τα θέματα που απασχολούν το δημόσιο σχολείο και τους συναδέλφους (μόνιμοι διορισμοί, μείωση αριθμού αναπληρωτών, ειδική αγωγή, παράλληλη στήριξη, νέου τύπου ολοήμερο σχολείο, φοίτηση στην προσχολική αγωγή, υποχρηματόδοτηση κ.λ.π.) επικεντρώνεται στο θέμα της μοριοδότησης των σχολικών μονάδων, αγνοώντας τα πραγματικά τεράστια προβλήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

 Λαμβάνοντας υπόψη τη νέα κλίμακα κατάταξης των κατηγοριών των σχολικών μονάδων, όπως προβλέπεται στο εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα, εκτιμούμε την αύξηση της μοριοδότησης των σχολικών μονάδων του νησιού μας, σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο  πίνακα.

Όσοι συνάδελφοι/ισσες επιθυμούν μπορούν να προτείνουν ατομικά ή συλλογικά (Σύλλογος Διδασκόντων) την εκτίμησή τους για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων της Λέσβου, μέχρι την Τετάρτη 1-2-2017, στο mail του Συλλόγου : sepelesvou@gmail.com

Θέμα 2ο  : Καταγγελία για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Σας στέλνουμε ψήφισμα καταγγελίας της δράσης της Χρυσής Αυγής.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ ΠΑΝ.                                                      ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ