Ανακοινώσεις

Κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για την Παρασκευή 06/06/2014

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες μετά την επιτυχημένη στάση εργασίας της Πέμπτης 05/06/2014 και την ακύρωση του σεμιναρίου της «ντροπής» για την Αξιολόγηση συνεχίζουμε κηρύσσοντας τρίωρη στάση εργασίας από 8 μέχρι 11 την Παρασκευή 06/06/2014 για την οριστική ματαίωση των σεμιναρίων Αξιολόγησης.  

Το ΔΣ του Συλλόγου μας σε συνέχεια των αποφάσεών μας, καλεί:

Α) τους Διευθυντές των Σχολείων, που έχουν κληθεί στα σεμινάρια αξιολόγησης να μην πάρουν μέρος και την δεύτερη ημέρα αξιοποιώντας την 48ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΔΟΕ για αυτό το λόγο. Όπως και όλος ο κλάδος να αγωνιστούν ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης.

Β) τους Εκπαιδευτικούς να μπλοκάρουν με την παρουσία τους και κατά την αυριανή ημέρα τα σεμινάρια αξιοποιώντας την τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για τις μέρες:

Παρασκευή 06/06/2014 από τις 8 έως τις 11 π.μ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στις 8:00 το πρωί.

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου πρέπει να είμαστε όλοι στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής από τις 8.00 το πρωί για να δηλώσουμε τη δυναμική αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση που έρχεται.

Δυναμικά, μαζικά ενωτικά θα πετύχουμε να ανατρέψουμε και αυτό το σεμινάριο!!!

            Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

                    

                                     Ο Πρόεδρος                                    Ο Γραμματέας

                                Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης