Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06/02/14

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους 250 και πλέον συναδέλφισσες και συναδέλφους, που έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στη ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του.

Η παρουσία και η ενεργός συμμετοχή τους δίνει την πρέπουσα απάντηση στις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και ωμούς εκβιασμούς στελεχών της εκπαίδευσης, που σε διατεταγμένη υπηρεσία επιδίδονταν με ιδιαίτερο ζήλο σε υπηρεσιακούς εκφοβισμούς, προκειμένου να πείσουν για τη λεγόμενη αυτοαξιολόγηση- αξιολόγηση. 

Η μαζική παρουσία των συναδέλφων δείχνει την αποφασιστικότητα και την αντίθεσή τους της συντριπτική πλειοψηφίας των συναδέλφων του νησιού στην επιχειρούμενη καταβαράθρωση κάθε έννοιας δημοκρατικού- ενιαίου δημόσιου σχολείου. Τα σχέδιά τους και οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι παρευρέθηκαν δεκάδες διευθυντές και διευθύντριες σχολικών μονάδων που με τις τοποθετήσεις τους τάσσονται ενάντια στην επιχειρούμενη  αυτοαξιολόγηση- αξιολόγηση στηρίζοντας τις θέσεις του κλάδου μας. Με τη στάση τους  επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι αποτελούν αναπόσπαστο και ενεργό κομμάτι του κλάδου μας.

Σύσσωμος ο εκπαιδευτικός κόσμος θα αποτρέψει τα σχέδια τους και θα στιγματίσει και θα απομονώσει κάθε παρόμοια προσπάθεια.

Σας υπενθυμίζουμε

την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Τρίτη 11 Φλεβάρη και ώρα 6.00 μ.μ. στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Μηνύματα αγωνιστικότητας και πίστης στο δίκαιο αγώνα μας, έρχονται από όλη την Ελλάδα.