Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΑΣΕ: Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για αντιπροσώπους στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ της Λέσβου. Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης και Δημοτικό θέατρο Καλλονής 11-6

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για αντιπροσώπους στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ της Λέσβου.

Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης και Δημοτικό θέατρο Καλλονής 11-6

  • Εκλέγουμε αγωνίστριες/ες αντιπροσώπους που θα συμβάλλουν στην ανατροπή της εκφυλιστικής κατάστασης που επικρατεί χρόνια τώρα στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ.

  • Που θα δώσουν ώθηση και δύναμη στα σωματεία του δημοσίου στη Λέσβο.

  • Αντιπρόσωποι, που αταλάντευτα θα οργανώνουν την πάλη και θα δίνουν τη μάχη απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας!

Να δυναμώσει η δύναμη του αγώνα και της ελπίδας μέσα στα σωματεία.

Να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις της αδράνειας, της διάλυσης και της υποταγής.

Δεν ξεχνάμε:

  • Ποια κόμματα και ποιες πολιτικές μάς οδήγησαν στη φτώχεια και την οικονομική εξαθλίωση, με τα τρία μνημόνια που ψήφισαν ΝΔ–ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ.

  • Ποιανού ευθύνη είναι η αφόρητη καθημερινότητα στα σχολεία, όπου τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας τσακίζονται στο όνομα των περικοπών και της «εξοικονόμησης».

  • Ποιοι μας διώκουν και μας στοχοποιούν επειδή αγωνιζόμαστε – και σε ποια κόμματα ανήκουν.

Πάει πολύ όλοι αυτοί να το παίζουν σήμερα τιμητές. Είναι οι ίδιοι που απαξίωσαν τα σωματεία, απογοήτευσαν τον κλάδο, εμπόδισαν και συνεχίζουν να εμποδίζουν την αποφασιστική οργάνωση του αγώνα.

 Τους αφήνουμε πίσω.

Με ψήφο στην ΑΣΕ και συμμετοχή στον καθημερινό αγώνα:

  • Παίρνουμε θέση για όλα τα ζητήματα και καταδικάζουμε την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ και όλων των κομμάτων που μας μαυρίζουν τη ζωή.
  • Κάθε ψήφος σε ΔΑΚΕ–ΔΙΚΤΥΟ και τους συνοδοιπόρους τους θα αξιοποιηθεί ως στήριξη αυτής της πολιτικής. Θα τη βρούμε μπροστά μας και απέναντι μας. Δε χρειαζόμαστε εκπροσώπους που θα είναι το μακρύ χέρι της διοίκησης και του κράτους μέσα στα σωματεία.
  • Προσπερνάμε τις δυνάμεις που καλλιεργούν την απογοήτευση και λένε «ότι δεν άλλαξε τίποτα στη ΔΟΕ».
  • Κάθε ψήφος στην ΑΣΕ είναι δύναμη στον αγώνα για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Έχουμε απέναντί μας την κυβέρνηση και την αντιλαϊκή πολιτική.

Δεν τους χρειαζόμαστε και μέσα στα σωματεία.

Στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών