Καλώς ήλθατε

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, φίλοι του συλλόγου είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στην διάθεση όλων μας από σήμερα είναι η ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Θα έχουμε την ευκαιρία μέσω αυτής η αμφίδρομη ενημέρωση να γίνει καλύτερη και ταχύτερη για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και στις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας.

 

Αφιέρωμα

Ο Μίλτος Κουντουράς (28 Φεβρουαρίου 1889 - 13 Απριλίου 1940) ήταν Έλληνας παιδαγωγός, εισηγητής των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων στα ελληνικά σχολεία την περίοδο 1929-1932.

Περισσότερα για τον Μίλτο Κουντουρά...

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων στις 02/03/2018 , πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα  με θέμα τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών και την εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με τους μόνιμους.

         Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λέσβου ,καλεί όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση στα γραφεία της Περιφερειακής Δ/νσηςΕκπ/σης Β. Αιγαίου την Παρασκευή 02/03/2018 και ώρα 12.30 μ.μ,προκηρύσσοντας 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 8.00π.μ.- 11.00 π.μ. , συμπληρωματική της στάσης εργασίας της ΔΟΕ  για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3  του απογευματινού – ολοήμερου.

        Οι συνάδελφοι μπορούν να κάνουν χρήση ανάλογα με το ωράριό τους.

Σχετικοί ιστότοποι

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου

 

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Χρήσιμο αρχείο

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105.

Download

Go to top