Καλώς ήλθατε

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, φίλοι του συλλόγου είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στην διάθεση όλων μας από σήμερα είναι η ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Θα έχουμε την ευκαιρία μέσω αυτής η αμφίδρομη ενημέρωση να γίνει καλύτερη και ταχύτερη για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και στις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας.

 

Αφιέρωμα

Ο Μίλτος Κουντουράς (28 Φεβρουαρίου 1889 - 13 Απριλίου 1940) ήταν Έλληνας παιδαγωγός, εισηγητής των εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων στα ελληνικά σχολεία την περίοδο 1929-1932.

Περισσότερα για τον Μίλτο Κουντουρά...

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

     Στη μαζική και δυναμική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από το κάλεσμα του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς» και συμμετείχαν οι σύλλογοι γονέων από όλο το νησί , σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις, αποφασίστηκε η διοργάνωση παλλεσβιακού συλλαλητηρίου την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στις 18:00, στην Πλατεία Σαπφούς. Θα ακολουθήσει πορεία που θα καταλήξει στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, όπου θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο .

Καλούμε τους συναδέλφους, το Λεσβιακό Λαό σε ένα Μαζικό Ενωτικό Αγώνα για την υπεράσπιση των σχολείων, της Δημόσιας Δωρεάν Εκπαίδευσης και του δικαιώματος μας να συνεχίσουμε να ζούμε σ΄ αυτόν τον τόπο.

 

 Δ .Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχετικοί ιστότοποι

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου

 

Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Χρήσιμο αρχείο

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105.

Download

Go to top