Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι:

Χαιρετίζουμε όλες και όλους που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ. Ιδιαίτερο αγωνιστικό χαιρετισμό απευθύνουμε στους νέους συναδέλφους και στους αναπληρωτές που παρακολούθησαν τη δράση και τον πολιτικό μας λόγο, έβγαλαν τα απαραίτητα συμπεράσματα κι αποφάσισαν  να στηρίξουν το ΠΑΜΕ.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ένας αρκετά μεγάλος  αριθμός συναδέλφων αντιστάθηκε στις σειρήνες της ανάθεσης και του εφησυχασμού, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση, προσπέρασε φοβίες και σάπιες  ελπίδες, απέρριψε πιέσεις – «προσδοκίες». Απέρριψε τον διακηρυγμένο στόχο του παλιού (ΔΗΣΥ+ΔΑΚΕ) όσο και του νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού ( ΕΡΑ+ΡΙΖ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) για συμβιβασμό με τη φτώχεια, την ανεργία, τα ψίχουλα και τη μιζέρια. Τράβηξε τη δική τουκόκκινη γραμμή που  είναι η ανάκτηση των απωλειών μας, η σταθερή και μόνιμη εργασία, οι ανάγκες των λαϊκών οικογενειών  των παιδιών μας και των μαθητών μας.

Το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ πήρε αξιοπρεπώς τη δεύτερη θέση και θα αποτελέσει το αναγκαίο αντίβαρο απέναντι στις αρνητικές – δυσοίωνες πολιτικές εξελίξεις.

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι επίσης μια σημαντική παρακαταθήκη για την αναδιοργάνωση και ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο με τη σημερινή του μορφή, μόνο ήττες και υποχωρήσεις έχει να «επιδείξει».

Δέσμευσή μας είναι ότι θα συνεχίσουμε πιο δυνατά, πιο οργανωμένα, πιο μαχητικά, γιατί δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε πίσω!!

11 ΙΟΥΝΗ 2015

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΔΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ

84η ΓΣ ΤΗΣ ΔΟΕ.

ΨΗΦΙΣΑΝ

709

ΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΔΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

                      ΠΑΜΕ

170

2

                    ΔΑΚΕ

188

2

                    ΕΡΑ

154

2

                   ΔΗΣΥ

98

1

ΡΙΖ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

53

                  ΑΚΥΡΑ

17

 

                 ΛΕΥΚΑ

29

 

 

 

 

 

 

 

Μυτιλήνη 12 Ιούνη 2015