Ανακοινώσεις

Τελική Ενημέρωση για τις Εκλογές

Οι εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. Συλλόγου, Ελεγκτικής Επιτροπής, Αντιπροσώπων για την 91η Γ.Σ. της ΔΟΕ και αντιπροσώπων για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Λέσβου θα διεξαχθούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 19:00. Στις εκλογές συμμετέχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Α) Για τους μόνιμους η συνδρομή έχει παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία.

Β) Οι αναπληρωτές/αποσπασμένοι που έχουν καταθέσει τη συνδρομή τους στην Τράπεζα Πειραιώς και δεν έχουν αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στο mail του Συλλόγου, θα πρέπει απαραίτητα να το φέρουν μαζί τους την ημέρα των εκλογών.

Γ) Οι αναπληρωτές/αποσπασμένοι που δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους πριν την ψηφοφορία. (Σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση)

Δια ζώσης ψηφοφορία

Οι εκπαιδευτικοί έχουν κατανεμηθεί στα εκλογικά τμήματα της Μυτιλήνης και της Καλλονής, σύμφωνα με τις σχολικές μονάδες του Δήμου που υπηρετούν. Για τους εκπαιδευτικούς που συμπληρώνουν το ωράριό τους σε περισσότερα σχολεία έχει ληφθεί υπόψη η έδρα τοποθέτησής τους. Επίσης, έχουν ενσωματωθεί στους εκλογικούς καταλόγους τα αιτήματα  περί αλλαγής εκλογικού τμήματος ως εξής:

  • Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης (για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του Δήμου Μυτιλήνης και όσους έχουν αιτηθεί αλλαγή)
  • Στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής (για όσους υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Δυτικής Λέσβου)

Τα μέλη του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.

Ηλεκτρονική ψηφοφορία

Οι εκπαιδευτικοί που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία έχουν λάβει στο προσωπικό τους e-mail, ηλεκτρονικό μήνυμα ¨ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ¨ από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου.

Την ημέρα των εκλογών οι ψηφοφόροι θα λάβουν ενημερωτικό e-mail με τον προσωπικό τους σύνδεσμο για την είσοδο για την είσοδο στο «ηλεκτρονικό παραπέτασμα» του συστήματος «ΖΕΥΣ» και τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία.