Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΠΑΜΕ: Κινητοποίηση στα Προπύλαια ενόψει της απεργίας στις 11 Οκτώβρη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση στα Προπύλαια ενόψει της απεργίας στις 11 Οκτώβρη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

«Απεργία – αποχή σε όλα τα σχολεία, αγώνας για δημόσια και δωρεάν Παιδεία» είναι το σύνθημα που αναδεικνύει την αποφασιστικότητα με την οποία συνεχίζουν οι εκπαιδευτικοί τον αγώνα τους ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση, που θα ελέγχει πόσο προχωρά η πολιτική της κυβέρνησης για το σχολείο της κατηγοριοποίησης και των χορηγών.

Με αποφασιστικότητα συνεχίζουν την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση και προχωρούν σε πανελλαδική 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη και συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στα Προπύλαια στην Αθήνα, αλλά και αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις. Σχετικές αποφάσεις για την απεργία έχουν πάρει η ΔΟΕ, η ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ καλώντας γονείς, μαθητές, φοιτητές και όλους τους εργαζόμενους να συστρατευτούν και να στηρίξουν τον αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό το απόγευμα οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν εκ νέου στα Προπύλαια σε μια δυναμική κινητοποίηση μπροστά και στην απεργία της Δευτέρας, δίνοντας το στίγμα ότι δεν υποχωρούν, ότι «η τρομοκρατία δεν μας σταματά, ο νόμος Χατζηδάκη θα μείνει στα χαρτιά», υπερασπίζοντας τον αγώνα τους ενάντια σε κάθε σχέδιο εκφοβισμού και ποινικοποίησης.