Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΠΑΜΕ: Ενιαίο Απεργιακό Μέτωπο σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα – spot απεργίας

Πέμπτη  10   Ιούνη  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Σε μια εποχή που οι μηχανές φτιάχνουν πολύ γρηγορότερα ένα προϊόν, …αντί να μειώσουν τις ώρες εργασίας, το όριο συνταξιοδότησης, ώστε η ζωή των εργαζομένων να γίνει πιο ανθρώπινη…

Η κυβέρνηση…

Διαλύει το 8ωρο, ξεμοναχιάζει τους εργαζόμενους απέναντι στην εκμετάλλευση… Καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις και το Σ.ΕΠ.Ε. (Επιθεώρηση Εργασίας)

Ανατρέπει  το  σταθερό  εβδομαδιαίο και  ημερήσιο  χρόνο  Εργασίας…

Σύμφωνα με την έκθεση Πισσαρίδη (στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) προβλέπεται εξίσωση διδακτικού με το εργασιακό ωράριο… και η «μεταβίβαση» των σχολείων στους Δήμους….  

Επίσης… το Υπουργείο Παιδείας (δια μέσω του Γ.Γ. κ. Κόπτση) προαναγγέλλει σαρωτικές συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων με στόχο να μπαλώσει, όπως – όπως, τα 8.000 επιπλέον κενά σε εκπαιδευτικούς από τις φετινές συνταξιοδοτήσεις!!

Χτυπάει τη συνδικαλιστική δράση και το δικαίωμα στην Απεργία…

Πέρα από το γνωστό 50%+1, που νομοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση το 2018, για την απεργία,… προβλέπει την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις Γενικές Συνελεύσεις… κι από την άλλη νομιμοποιούν τα αποτελέσματα των ψευδοεκλογών, που είχαν συμμετοχή 5 – 8%!!!

Σαρώνει κατακτήσεις χρόνων, δεν αφήνει τίποτα ανέγγιχτο!  

αξιοποιεί και το αντεργατικό της οπλοστάσιο (Υπαλληλικό Κώδικα, Πειθαρχικό Δίκαιο κλπ) προκειμένου να φιμώσει τους εργαζόμενους, να φιμώσει κάθε φωνή που μπορεί να βγάζει τα «άπλυτα» στη φόρα, να υπερασπίζεται κάθε αδύναμο και κυνηγημένο…

Ενιαίο Απεργιακό Μέτωπο σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

10:30  π.μ.    Πλατεία  Σαπφούς

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ιδιαίτερα σε τέτοια συγκυρία ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ…

μόνο αυτός που… ΔΕΝ γίνεται…!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Oi9i98ogbg8