Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΠΑΜΕ: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕΠΕ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕΠΕ ΛΗΜΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

…………………………………………….

Αίτημα για τροποποίηση δρομολογίων της AEGEAN προς και από Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο

Θέμα : Αίτημα για τροποποίηση δρομολογίων της AEGEAN προς και από Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο

Σας μεταφέρουμε το αίτημα των εκπαιδευτικών της Λήμνου, μονίμων και αναπληρωτών, για τροποποίηση των δρομολογίων από Λήμνο προς Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο.

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα, που είναι περισσότεροι από 100, θα είχαν τη δυνατότητα να μετακινούνται κάθε Σαββατοκύριακο στις εστίες τους με αεροπλάνο της εταιρείας σας.

Όμως, με την αλλαγή των δρομολογίων του Οκτωβρίου, χάνουν αυτή τη δυνατότητα, αφού άλλαξαν οι απευθείας πτήσεις του Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή 1 το μεσημέρι από Λήμνο προς Θεσσαλονίκη και κάθε Κυριακή από Θεσσαλονίκη προς Λήμνο.

Ζητούμε να δείτε τη δυνατότητα τροποποίησης των συγκεκριμένων δρομολογίων του Οκτωβρίου και για όλη την περίοδο της σχολικής χρονιάς, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς μετακίνησης προς τις εστίες τους στη Θεσσαλονίκη, για το Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως, δεδομένου ότι πρόκειται για γραμμή επιδοτούμενη, με έγκαιρο προγραμματισμό, είναι δυνατό να ανευρεθούν εισιτήρια φθηνά, (από 30 ευρώ), εξυπηρετώντας τους εκπαιδευτικούς που είναι από Βόρεια Ελλάδα.