Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΠΑΜΕ: Για την απάντηση του Γαβρόγλου σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για τους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς.

Ο Υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, απαντώντας σε ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για το θέμα των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών στοχοποίησε για μια ακόμα φορά το ΠΑΜΕ και τους συνδικαλιστές του στην εκπαίδευση με απαράδεκτο τρόπο!!

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και Υπουργείο Παιδείας, δε φτάνει που υποσχέθηκαν προεκλογικά τους 20.000 μόνιμους διορισμούς στην εκπαίδευση, εξαπατώντας τους αναπληρωτές, τώρα χαρακτηρίζουν το αίτημα «μη ρεαλιστικό» και λαϊκίστικο. Δε φτάνει που έχουν μετατρέψει το Υπουργείο Παιδείας σε «φρούριο» και ξυλοφορτώνουν όποιον προσπαθεί να το πλησιάσει, ζητάνε και ρέστα από τους εκπαιδευτικούς και το ΠΑΜΕ γιατί διαμαρτύρονται.

Ο κυβερνητικός κατήφορος δεν έχει τέλος!

Τα σωματεία, οι επιτροπές αγώνα και οι συνδικαλιστές που παλεύουν στην πρώτη γραμμή για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για μονιμοποίηση των πάνω από 25.000 συμβασιούχων συναδέλφων μας και σύγχρονα μορφωτικά δικαιώματα δεν κρυβόμαστε, διαδηλώνουμε με τα πρόσωπα μας, με τα πανό και τα συνθήματα μας. Είναι αλήθεια ότι ενοχλούν οι θέσεις μας και η δράση μας την κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας γι΄ αυτό και μας στοχοποιεί.

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη. Να ξέρουν ότι θα μας βρίσκουν απέναντί τους πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα!

Συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που θα «λιβανίζουν» την κυβέρνηση δεν έχουμε ανάγκη! Τέτοιους άλλωστε, όπως ο Υφυπουργός Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκη και ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκης, έχει αρκετούς στο επιτελείο του ο Υπουργός. Κίνημα σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική χρειαζόμαστε και αυτό το κίνημα υπηρετούμε και όλες μας τις δυνάμεις.

Αθήνα, 4 Απρίλη 2018