Ανακοινώσεις

Κινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση

Ανακοινώθηκε σήμερα (Τρίτη 10 Ιουνίου) η διεξαγωγή σεμιναρίων Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης.. Καλούνται οι Δ/ντές των Δημοτικών σχολείων της πόλης και γύρω από αυτή να συμμετάσχουν σε διημερίδα την Τετάρτη (11/6) και την Πέμπτη (12/ 6) Ιουνίου στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης ( Αγ. Φωτεινή – Σίμου Χουτζαίου)

Η προώθηση των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων και η επιχείρηση κατεδάφισης της όποιας Δημόσιας και Δωρεάν Εκπαίδευσης συνεχίζεται.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν δώσει αγώνα τους τελευταίους μήνες για την ακύρωση των νόμων 3848, 4024 και του Π.Δ 152 και θα συνεχίσουν μέχρι την ακύρωση τους.

Η απόφαση του συλλόγου και συνολικά του κλάδου μας είναι να ακυρώσουμε στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και την εφαρμογή της αξιολόγησης που έχει στόχο τις απολύσεις, τη μισθολογική και βαθμολογική καθήλωση των εκπαιδευτικών, την απαξίωση της μόρφωσης των μαθητών μας, την κατηγοριοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας σε συνέχεια των αποφάσεών μας, καλεί:

Α) τους Διευθυντές των Σχολείων, που έχουν κληθεί στα σεμινάρια αξιολόγησης να μην πάρουν μέρος στην διημερίδα αξιοποιώντας τις 48ωρες απεργίες που έχει κηρύξει η ΔΟΕ για αυτό το λόγο κι όπως όλος ο κλάδος να αγωνιστούν ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης.

Β) τους Εκπαιδευτικούς να μπλοκάρουν με την παρουσία τους τα σεμινάρια αξιοποιώντας την τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για την

Τετάρτη 11/6/ και την Πέμπτη 12/6 από τις 8 έως τις 11 π.μ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το 10Ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης στις 8:00 το πρωί.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου πρέπει να είμαστε όλοι στο 10Ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης από τις 8.00 το πρωί για να δηλώσουμε τη δυναμική αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση που έρχεται.

Δυναμικά, μαζικά ενωτικά θα πετύχουμε να ανατρέψουμε και αυτό το σεμινάριο!!!

           

 

 

                          

                   Ο Πρόεδρος                                    Ο Γραμματέας

                         Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης