Ανακοινώσεις

Καταγγελία στελέχους εκπαίδευσης

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Λέσβου μετά από αναφορές – διαμαρτυρίες συναδέλφων μας καταγγέλλει την προκλητική, απαράδεκτη και προσβλητική στάση στελέχους εκπαίδευσης που ούτε λίγο, ούτε πολύ, προτείνει και συστήνει τη στοίχιση και συμμόρφωση των εκπαιδευτικών με τις διαδικασίες της αξιολόγησης, ακολουθώντας την τακτική εκφοβισμών και απειλών για πειθαρχικές κυρώσεις του Γενικού Γραμματέα και του Προέδρου του Ι.Ε.Π. κατά των εκπαιδευτικών. Το συγκεκριμένο στέλεχος εκπαίδευσης με αβάσιμες και καταδικαστέες απειλές για δήθεν μη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων συναδέλφων μας και μη επαναπρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην Απεργία – Αποχή, επιχείρησε να τρομοκρατήσει, να εκφοβίσει και να υπονομεύσει το δίκαιο αγώνα των Εκπαιδευτικών ακόμα και στο διάστημα πριν των αγωγών της ηγεσίας του Υπουργείου!!

Με περίσσιο ενθουσιασμό και λασπολογώντας μπήκε στον κόπο να βάλει πλάτη στα αντιεκπαιδευτικά νομοσχέδια Κεραμέως για την αξιολόγηση χρησιμοποιώντας μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές.

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Λέσβου καταγγέλλει την προβοκατόρικη, θρασύδειλη, απαράδεκτη και προσβλητική στάση του στελέχους εκπαίδευσης απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα που ξεκάθαρα είχε στόχο την τρομοκράτηση των αγωνιζόμενων εκπαιδευτικών και τη διάσπαση του μαζικού αγώνα που δίνουμε για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας. Η στάση αυτή δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από κανέναν εκπαιδευτικό του νησιού μας. Καλούμε τους συναδέλφους να μη πτοούνται από τέτοιες συμπεριφορές και να ενημερώνουν το ΔΣ του Συλλόγου.