Ανακοινώσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ

To Δ,Σ, του Συλλόγου σας καλεί να συμμετέχετε στην 48ωρη Απεργία Τετάρτη και Πέμπτη (19 και 20 Μάρτη) καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση την  Τετάρτη στις 11 το πρωί στα κεντρικά Λύκεια.

…Στις 22 Μάρτη λήγει το καθεστώς διαθεσιμότητας των συναδέλφων μας εκπ/κών της Τεχνικής Εκπ/σης, ανοίγοντας ο δρόμος για απολύσεις και στην εκπαίδευση.


…Το σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού, που ψηφίστηκε πρόσφατα προβλέπει την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κατάταξη σε τρεις κατηγορίες: 25%  Άριστα(9-10), 60% Καλά(7-8) και 15% Χαμηλών δυνατοτήτων(1-6). Στόχος η δημιουργία δεξαμενής για διαθεσιμότητα και απολύσεις!

…Η ραγδαία ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, το χτύπημα της μόνιμης και σταθερής εργασίας, οι αναγκαστικές μεταθέσεις, η διαθεσιμότητα – κινητικότητα, οι απολύσεις συνθέτουν ένα «νέο» εργασιακό – μεσαιωνικό τοπίο.

…Η διάλυση κάθε μορφής μόνιμης και σταθερής εργασίας, η κατάργηση της πρόσβασης σε αξιοπρεπή δημόσια φροντίδα υγείας, η πλήρη εξαφάνιση του ΕΦΑΠΑΞ, η παροχή προνοιακού επιδόματος αντί αξιοπρεπούς σύνταξης συνθέτουν το «νέο» ζοφερό και απάνθρωπο τοπίο…

ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑ  Τετάρτη και Πέμπτη (19 και 20 Μάρτη)

ΜΠΛΟΚΟ  ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ – ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την  Τετάρτη στις 11 το πρωί στα κεντρικά Λύκεια.

 

                                 Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

                              Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης