Ανακοινώσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στα πλαίσια αποτροπής της αξιολόγησης / αυτοαξιολόγησης απευθύνεται για άλλη μια φορά στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, καλώντας τους πρώτιστα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων τιμώντας τον  παιδαγωγικό – επιστημονικό τους ρόλο.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους διευθυντές / διευθύντριες, προϊσταμένους / προϊσταμένες που περιφρούρησαν τις συλλογικές μας αποφάσεις με το να μην επιβεβαιώσουν τις πλατφόρμες αξιολόγησης γυρίζοντας τις πλάτες σε πρακτικές εκβιασμών και πιέσεων.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις που έχουν τα μέλη του ΔΣ με τα δημοτικά και νηπιαγωγεία του νησιού καταγράφεται το ιδιαίτερα θετικό κλίμα άρνησης ιδιαίτερα δε στα νηπιαγωγεία ενώ ήδη στο Δ.Σ. του Συλλόγου φτάνουν και οι πρώτες ενυπόγραφες δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία – αποχή της ΔΟΕ – ΟΛΜΕ – ΑΔΕΔΥ.

Αυτό το θετικό κλίμα πρέπει να αποτυπωθεί και με παραπέρα αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής (βλ. συνημμένο) στο Σύλλογο (ηλεκτρονικά ή γραπτά).

Καλούμε ακόμη κι όσους «έκαναν το κλικ» να συνταχθούν με την πλειοψηφία του κλάδου και όλων των εργαζόμενων στο Δημόσιο και να μπλοκάρουν τα επόμενα βήματα εφαρμογής της αξιολόγησης.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα. Κανείς δεν θα μείνει μόνος του. Το σωματείο ακόμα πιο αποφασιστικά, μαχητικά και με ακόμα πιο οργανωμένα και συγκεκριμένα βήματα θα σταθεί δίπλα σε όλους και όλες που θα υψώσουν το ανάστημά τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΑΠΕΧΟΥΜΕ

ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ / ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!