Ανακοινώσεις

Κάλεσμα σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 11 Φλεβάρη και ώρα 6.00 μ.μ. στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, για συζήτηση και υλοποίηση συγκεκριμένων αποφάσεων, με αιχμή την αποτροπή – ακύρωση της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης.

 

Θέμα 2ο : Μπλοκάρισμα στη στελέχωση των «Ομάδων εργασίας» σχετικά με την αυτοαξιολόγηση – αξιολόγηση, στους συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων, σύμφωνα και με την πρόταση – απόφαση της ΔΟΕ.

   Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους συλλόγους των διδασκόντων να μην διευκολύνουν την πολιτική ηγεσία στο έργο της δικής τους καρατόμησης. Να μην προχωρήσουν στη στελέχωση των ομάδων εργασίας. Οι συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων δεν πρέπει να οδηγήσουν στη στελέχωση των ομάδων εργασίας.

 Τονίζουμε ότι όταν οι συνεδριάσεις γίνονται εκτός ωραρίου εργασίας, κάτι που προβλέπει η σχετική εγκύκλιος, η συμμετοχή σε αυτές αποτελεί σαφέστατη παραβίαση του εργασιακού ωραρίου, επομένως κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σε αυτές.

  Σε κάθε περίπτωση, όμως, που οι σύλλογοι διδασκόντων θα συζητήσουν το ζήτημα της αυτοαξιολόγησης το αποτέλεσμα πρέπει να είναι η ξεκάθαρη απάντηση ότι οι ομάδες εργασίας δε συγκροτήθηκαν, αφού κανείς εκπαιδευτικός δεν εκδήλωσε εθελοντικά ενδιαφέρον.  

                                 Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

                           Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης