Ανακοινώσεις

Ενημέρωση για τις συνδρομές των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου

Σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή των μόνιμων εκπαιδευτικών είναι 32€ (22€ για ΔΟΕ και 10 € για Σύλλογο) και  παρακρατείται από τη μισθοδοσία τον Απρίλιο  και τον Μάιο  του 2023 σε 4 ισόποσες δόσεις των 8€.

Η συνδρομή των αναπληρωτών είναι

Αναπληρώτριες/ές πλήρους ωραρίου 18€ (15€ για ΔΟΕ και 3€ για Σύλλογο)

Αναπληρώτριες/ες  μειωμένου ωραρίου 7€ (για ΔΟΕ)

            Παρακαλούνται οι συναδέλφισσες/οι  αναπληρώτριες/ες να καταθέσουν το ποσό  είτε αυτοπροσώπως μετά από επικοινωνία με την Ταμία του Συλλόγου ή τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είτε στο λογαριασμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου

Τράπεζα Πειραιώς  ΙΒΑΝ  GR43 0171  3550  0063  5512  5787  180

Αναφέροντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους και το σχολείο που υπηρετούν (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – 14ο ΔΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

Σας ενημερώνουμε ότι μπορούν να γίνουν και ομαδικές καταθέσεις εκπαιδευτικών αναγράφοντας επίσης τα ονοματεπώνυμα και το σχολείο με το ίδιο τρόπο.

Θερμή παράκληση η κατάθεση των συνδρομών με τραπεζικό τρόπο να γίνεται αποκλειστικά από την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς το κόστος της κάθε διατραπεζικής συναλλαγής – εμβάσματος αποτελεί επιπλέον επιβάρυνση στα οικονομικά.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί που έχουν καταστεί μέλη του Συλλόγου μπορούν να εφοδιαστούν την κάρτα της ΔΟΕ από την Ταμία του Συλλόγου (Γιαννέλου Κατερίνα τηλ. 6945607053), η οποία γίνεται δεκτή σε συμβεβλημένα μουσεία και το στρατιωτικό πρατήριο. Για την παραλαβή της κάρτας είναι απαραίτητη μία μικρή έγχρωμη φωτογραφία.