Ανακοινώσεις

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06-06-2019 στο 6ο Δημ. Σχολ. Μυτιλήνης.

Για την ημερήσια διάταξη και την ώρα της Γενικής Συνέλευσης θα ενημερωθείτε με νεώτερο μήνυμα.

Στη Γενική Συνέλευση  και στην εκλογική διαδικασία συμμετέχουν όλες/οι οι συναδέλφισσες/φοι εκπαιδευτικοί που είναι μέλη του Συλλόγου . Μέλη του Συλλόγου είναι όσες/οι είναι ταμειακώς τακτοποιημένες/οι. Ενημερώνουμε τις/τους αναπληρώτριες/ές συναδέλφισσες/ους ότι θα πρέπει να καταβάλλουν τη συνδρομή τους στα μέλη του Δ.Σ. , γιατί δεν μπορεί να γίνει η παρακράτηση από τη Δνση Π.Ε. Λέσβου. Η συνδρομή γι’ αυτούς είναι:

Αναπληρώτριες/ές πλήρους ωραρίου 18€ (15€ ΔΟΕ,  3€ Σύλλογος)

Αναπληρώτριες/ές μειωμένου ωραρίου 7€ (για ΔΟΕ)

Οι συναδέλφισσες –συνάδελφοι εκπ/κοί αποσπασμένες/οι από άλλες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που υπηρετούν στη Λέσβο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σύλλογο της περιοχής της  οργανικής τους και αν έχει παρακρατηθεί η συνδρομή τους εκεί , να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων ώστε πληρώνοντας τη συνδρομή στο Σύλλογό μας να μπορέσουν να ψηφίσουν. Υπενθυμίζουμε ότι η συνδρομή γι’ αυτούς είναι 32€ (22€ για ΔΟΕ,  10€ για Σύλλογο).

Η συνδρομή των μονίμων 32€ (22€ για ΔΟΕ , 10€ για Σύλλογο) παρακρατείται τους μήνες Απρίλιο και Μάιο σε 4 δόσεις των 8€.