Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΑΣΕ: baner για αξιοποίηση για την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ για την ατομική αξιολόγηση

baner για αξιοποίηση για την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘΑ για την ατομική αξιολόγηση

Να φτάσει παντού σε κάθε σχολείο και συνάδελφο….
Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
Η δημοσίευση της εγκυκλίου του υπουργείου παιδειας για έναρξη της απαράδεκτης και προσβλητικής διαδικασίας που ονομάζει «ατομική αξιολόγηση» για την σχολική χρόνια 2023 – 2024 ήταν κάτι αναμενόμενο. Η νέα πολιτική ηγεσία συνεχίζει στον ίδιο αντιεκπαιδευτικό δρόμο της προηγούμενης και αξιοποιεί τα ίδια μέσα. Δεν μας εκπλήσσει!!
Ο κλάδος μας είναι εξοπλισμένος με την ομόφωνη απόφαση της 92η Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ και της Γενικής Συνέλευσης Προέδρων ΕΛΜΕ που καλύπτει όλους τους συνάδελφους και τις συναδέλφισσες και υπενθυμίζουμε πως αφορά την απεργία αποχή από όλο το εξωδιδακτικό κομμάτι που σχετίζεται με την «ατομική αξιολόγηση» (συναντήσεις, συμπλήρωση φορμών κτλ) το οποίο συμπληρώνεται και με τις στάσεις εργασίας που κηρύσσουν ΔΟΕ και ΟΛΜΕ ανά μήνα για τις δύο παρατηρήσεις του μαθήματος στην τάξη από τους Συμβούλους.
Ήδη πολλές εκατοντάδες εκπαιδευτικοί από την περσινή χρόνια έχουν υλοποιήσει την απόφαση του κλάδου και φέτος θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι/ες.
Απευθυνόμαστε στα σωματεία μας για περισσότερη ενημέρωση, στήριξη και αλληλεγγύη. Επιμένουμε στην άμεση έκδοση όλων των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης με αφορμή και την εκδίκασης της προσφυγής της ΔΟΕ στο διοικητικό εφετείο Αθηνών στις 15/11!
Το σχέδιο υποταγής των εκπαιδευτικών σε ένα σχολείο που συνθλίβει τα μορφωτικά δικαιώματα, μέσα και από την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική διαδικασία που προωθείται, δε θα περάσει!!!