Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΑΣΕ: 1. Συνέντευξη του Σπύρου Μαρίνη γγ της ΔΟΕ στο Flash TV για εκλογές εκπαιδευτικών και απεργία 9ης Νοεμβρίου —–2. Σχετικά με όσα δήλωσαν Κεραμέως-Πιερρακάκης: Την πρόβα τζενεραλε ήθελαν να κάνουν…στις πλάτες μας…

 1. Συνέντευξη του Σπύρου Μαρίνη γγ της ΔΟΕ στο Flash TV για εκλογές εκπαιδευτικών και απεργία 9ης Νοεμβρίου —–2. Σχετικά με όσα δήλωσαν Κεραμέως-Πιερρακάκης: Την πρόβα τζενεραλε ήθελαν να κάνουν…στις πλάτες μας…

Για ενημέρωση των συναδέλφων!

1. Ακούστε τη συνέντευξη του Σπύρου Μαρίνη: ​https://youtu.be/1hutiZpNTyM

2. ​Τώρα λοιπόν που έλαβαν χώρα οι ηλεκτρονικές εκλογές παρωδία βγήκαν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης και ομολόγησαν τον πραγματικό λόγο της επιβολής των ηλεκτρονικών εκλογών! Μέχρι και πριν τις εκλογές, συνειδητά, επειδή είχαν πολιτικό συμφέρον, δεν έκαναν καμία δήλωση (παρά μόνο καλούσαν σε συμμετοχή) και άφηναν τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές (ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) να βάζουν το λάθος δίλημμα, ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή!
“Θέλει η υπουργός να μας αφήσει χωρίς εκπροσώπηση” μας έλεγαν.. στην προσπάθεια τους να μην απέχουμε. ενώ ήξεραν ότι δεν είναι αυτός ο στόχος .. ενώ ήξεραν ότι το διακύβευμα ήταν άλλο.. πολύ πιο σημαντικό.. πολύ πιο βαθιά πολιτικό.
Τώρα, μετά της εκλογές, οι Κεραμέως – Πιερρακακης μας λένε ποιοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που ήθελαν αυξημένη συμμετοχή :“Οι υπηρεσιακές διαδικασίες εκσυγχρονίζονται με σύμμαχο την τεχνολογία, αποτελούν πρότυπο και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους”… “Συντελείται μία πραγματική αλλαγή παραδείγματος, με την καλλιέργεια μίας νέας κουλτούρας συμμετοχής στα κοινά,”
Νέα κουλτούρα θέλαν οι άνθρωποι να προωθήσουν, συμμετοχής στα κοινά από τον καναπέ, με κλικ στο κινητό, με τον εργοδότη πάνω από το κινητό να μας λέει τι θα ψηφίσουμε, και το Predator να αλωνίζει… και αυτό είναι το όραμα τους και για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και τους εργαζόμενους και τους ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. Για αυτό την ήθελαν την συμμετοχή….
Την πρόβα τζενεραλε ήθελαν να κάνουν…στις πλάτες μας…

Σχόλιο του Σπύρου Θύμη
καθηγητή Πληροφορικής ΠΕ86