Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΑΣΕ: Συνεχίζουμε αγωνιστικά, πιο αποφασιστικά.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά, πιο αποφασιστικά.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε όλες και όλους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ με κάθε τρόπο, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης στην αντιλαϊκή, αντεργατική, αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης.

Σε όσους αντιστάθηκαν στις σειρήνες της υποταγής και του εφησυχασμού, που αγνόησαν τον παλιό και νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό, που δεν παρασύρθηκαν από τις ψευδαισθήσεις πιθανής κυβερνητικής εναλλαγής.

Σε κυρίως δικές μας (του ψηφοδελτίου) αδυναμίες και λόγω αποχώρησης των δύο πρωτοπόρων συναγωνιστών μας (λόγω της ολοκλήρωσης του εργασιακού τους βίου), οφείλεται και η υποχώρηση των δυνάμεών μας στις εκλογές. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν έχει σχέση με αυτό που συμβαίνει πανελλαδικά, όπου το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ενισχύεται σημαντικά και αλλού σαρώνει.  

Σε ό,τι μας αφορά παραπέρα, με βάση τη δύναμή μας στο Δ.Σ. του Συλλόγου, δηλώνουμε αγωνιστικά, αποφασιστικά παρών.

Με βάση τις αγωνιστικές αποφάσεις του κλάδου και των γενικών συνελεύσεων, συνεχίζουμε. Στα χνάρια των δύο συναγωνιστών μας θα ξανα-δυναμώσουμε, βάζοντας και το ξεχωριστό δικό μας λιθαράκι στον δίκαιο αγώνα που δίνεται, που πρέπει να δυναμώσει και να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Χωρίς  δοσοληψίες και συναλλαγές με τη Διοίκηση, κόντρα στις πολιτικές της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και της εκάστοτε κυβέρνησης.