Ανακοινώσεις παρατάξεων

ΑΣΕ: ΔΟΕ – ΟΛΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ!!!

ΔΟΕ – ΟΛΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ!!!

Στις 17 του Απρίλη οι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να απεργήσουν μαζί με όλους τους εργαζόμενους, μαζί με τους φυσικούς μας συμμάχους, τους γονείς των μαθητών μας.

Στις 17 του Απρίλη τα ΔΣ της ΔΟΕ και τη ΟΛΜΕ οφείλουν να υλοποιήσουν τις αποφάσεις των δεκάδων μαζικών Γενικών Συνελεύσεων που έχουν αποφάσεις για ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Η συμμετοχή στην απεργία στις 17 του Απρίλη είναι ο καλύτερος τρόπος να απαντήσουμε στον κλιμακούμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και τις τρομοκρατικές εγκύκλιους που απειλούν του αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς και χτυπούν το απεργιακό δικαίωμα!

Ο αγώνας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση είναι αγώνας για το δικαίωμα στη μόρφωση για όλα τα παιδιά, είναι αγώνας που αφορά όλο το λαό.

Αυτό που μπορεί να ζορίσει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση αλλά και το ΥΠΑΙΘΑ είναι χιλιάδες να βγουν στο δρόμο και ενώσουν τις φωνές τους σε ένα μεγάλο απεργιακό ποτάμι όπως και στις 28/2!!!

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίξει παιχνίδια πίσω από την πλάτη των χιλιάδων εκπαιδευτικών. Αυτό που αποφάσισαν με την ψήφο τους στις Γενικές Συνελεύσεις δεν μπορεί να ακυρωθεί από παραταξιακές συνεννοήσεις!

Οι επόμενες μέρες είναι μέρες αγώνα κινητοποίησης και δράσης των σωματείων (και κλαδικά) γιατί η επίθεση της κυβέρνησης δεν περιμένει. Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες κινητοποιήσεις στις ΔΙ.ΠΕ. και πρέπει να κλιμακωθούν και με κεντρικότερες κινητοποιήσεις που θα κλιμακωθούν με πανεργατική απεργία!

Εμπρός για να ανατρέψουμε τα αντιεκπαιδευτικά σχέδια και παλέψουμε για τη ζωη που μας αξίζει!!!!