Ανακοινώσεις

ΑΠΟΧΗ – ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Συνάδελφοι  συναδέλφισσες :

Σύμφωνα με νέα εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ, που κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται σε διαδικασία αποστολής προς σχολικές μονάδες (Δημοτικά Σχολεία και Νηπ/γεία), με άμεσους αποδέκτες τους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και τους Προϊσταμένους και Προϊσταμένες ολιγοθέσιων  Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, ζητείται να καταχωρηθεί, να συμπληρωθεί – επιβεβαιωθεί πλατφόρμα αξιολόγησης,  με καταληκτική ημερομηνία 29/10/14.     

Για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε και υπογραμμίζουμε τις αποφάσεων των Γ.Σ. και του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ενάντια στην αξιολόγηση καθώς και την καθολική αντίθεση του κλάδου μας ενάντια σ’ αυτή. Η αξιολόγηση αποτελεί σύνθετο εργαλείο, που αποτυπώνει, ελέγχει και προωθεί γενικότερες αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση.

 

Καλούμε τους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και τους Προϊσταμένους και Προϊσταμένες ολιγοθέσιων  Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων να συνταχθούν με τις διαθέσεις και αποφάσεις του κλάδου μας, αξιοποιώντας τις σχετικές αποφάσεις της ΔΟΕ και της ΑΔΕΔΥ, με ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από όλες τις αξιολογικές διαδικασίες.

ΑΠΟ  ΚΑΝΕΝΑΝ  ΝΑ  ΜΗ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ  Η  ΣΧΕΤΙΚΗ  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ !!

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ !!

Το  Δ.Σ.  του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ