Ανακοινώσεις

Ακύρωση σεμιναρίων των διευθυντών για την αξιολόγηση

Χαιρετίζουμε την δυναμική – αποφασιστική αντίσταση των συναδέλφων μας, που πέτυχαν να μπλοκάρουν και να ακυρώσουν τα σεμινάρια της «ντροπής» για την αξιολόγηση.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τη στάση των συναδέλφων μας Διευθυντών και την απόφασή τους να μην πάρουν μέρος στα σεμινάρια για την αξιολόγηση.

Τάχθηκαν και προς τιμή τους με το μέρος των συναδέλφων τους.

Η μάχη συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες.

Αξιοποιούμε τις στάσεις εργασίας του Συλλόγου μας 8.00 – 11.00 το πρωί  και την απεργία που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ, για τις μέρες που θα ξανα επιχειρηθούν τα σεμινάρια της «ντροπής» για την αξιολόγηση.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν δώσει αγώνα τους τελευταίους μήνες για την ακύρωση των νόμων 3848, 4024 και του Π.Δ 152 και θα συνεχίσουν μέχρι την ακύρωση τους.

Απόφαση του Συλλόγου και συνολικά του Κλάδου μας είναι να βάλουμε εμπόδια στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και την εφαρμογή της αξιολόγησης που έχει στόχο τις απολύσεις, τη μισθολογική και βαθμολογική καθήλωση των εκπαιδευτικών, την απαξίωση της μόρφωσης των μαθητών μας, την κατηγοριοποίηση των σχολείων και των εκπαιδευτικών.

 

 

                           

                   

                   Ο Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας

                          Γιανέλλης Βασίλης                             Καμμένος Ανέστης